Редактор: Недко Петровe-mail: [email protected]Кадри: БТВВ Лице в лице по БТВ ген. Атанас

...
Редактор: Недко Петровe-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bgКадри: БТВВ Лице в лице по БТВ ген. Атанас
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: Борисов да не казва, че няма къща в Барселона, а да каже има ли дете в Барселона

Редактор: Недко Петров

e-mail: [email protected]

Кадри: БТВ

В „ Лице в лице ” по БТВ ген. Атанас Атанасов разгласи, че Бойко Борисов не би трябвало да дава отговор, че няма къща в Барселона, а дали има дете в Барселона.

Той сподели това, до момента в който правеше коментар за дейностите на родната прокуратурата и следствието на пране на пари, което прокуратурата в Барселона води.

Ето част от по-важното от това, което сподели ген. Атанасов:

„ Нека прокуратурата да работи за чувство на правдивост. Но през днешния ден в България има такава вихреща се корупция. Така, че с кое да се занимава прокуратурата - с това, което се случва през днешния ден, или преди повече от 20-30 години, приказвам за претоплени манджи в последна сметка.

Скандала с Васил Божков, 700 милиона не са постъпила в хазната от корупционни покупко-продажби, кой ще ревизира, кой източи язовир „ Студена ” и за какво няма вода в него.

Държавата се управляава от скандал в скандал, коронавирусът отмества другите кавги.



Добре, Гешев да ревизира, само че той е изправен пред доста тежко предизвикателство, тъй като за първи път български министър председател е разследван от прокуратурата на непозната страна за пране на пари. Вестникът в Испания се базира на своя информация, добита от прокуратурата на Барселона. Но излезе господин премиера, сподели, набеждават ме, омаскаряват ме, нямам къща в Барселона. Нека да бъдат задавани верните въпроси тук. Да не споделя, че няма къща в Барселона, а да отговори има ли дете в Барселона?

Има ли правото като министър председател, употребявайки персоналното си пространство, да крие зад него корупционни схеми.

Той би трябвало да има забавен претекст да спомага някакви финансови средства да отиват за издръжката на тази дама и нейното дете в Барселона. Трябва да бъде разследвано всичко  това от българската прокуратура. Онзи ден уеб сайтът „ Биволъ ” уточни двама мъже, които са забъркани в абсурда с къщата в Барселона. Всички знаят, че в Банкя те са от близкото обграждане на Борисов. Това би трябвало да проверява прокуратурата. ”

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР